مارکتینگ قلب کسب و کار شماست!
"دوران مارکتینگ و بازاریابی به اتمام رسیده"
جمله بالا، جمله ترندی است که این روزها بسیار آن را می شنویم. اما آیا این جمله، یک جمله درست است یا نه؟ در جواب این سوال باید گفت این جمله هم درست است و هم غلط. مفهوم اصلی آن، از جایی می آید که دیگر انجام فعالیت های مارکتینگ، مزیت رقابتی محسوب نمی شود و جزء بایدهای هر کسب و کاری است. در بازار رقابتی امروز هرچقدر شما یک محصول یا خدمت عالی داشته باشید اما آن را به گوش مخاطب نرسانید و مشتریان بالقوه تان را از آن آگاه نکنید، شکست شما حتمی است. اما انجام مارکتینگ درست و اصولی، یکی از مطمئن ترین راه ها جهت کسب موفقیت در بازار می باشد. شما یا باید خودتان دانش بازاریابی داشته باشید و یا از متخصصین و مهندسین این حوزه کمک بگیرید تا موفقیت خود را تضمین نمایید. ما در رُتا گام های مارکتینگ زیر را برای شما پیاده سازی می کنیم تا از موفقیت شما مطمئن شویم:
مراحل مارکتینگ
تحقیقات بازار
STP
پیشنهاد فروش
ارتقا برند
کانال های بازاریابی
تبلیغات
البته مارکتینگ مراحل بسیار مختلفی دارد اما با توجه به تجربه ما و براساس ایجاد یک تعادل نسبی بین نیازهای کسب و کار و چارچوب علمی مارکتینگ، ما مراحل فوق را پیشنهاد می دهیم و خود نیز براساس چارچوب فوق عمل می نماییم. یک نکته که باید به آن اشاره کرد ترجمه غلط مارکتینگ در زبان فارسی است که به بازاریابی ترجمه شده است، چرا که ماکتینگ صرفا بازاریابی نیست، بلکه طبق تعریف استاد روستا بازارسازی و بازارداری نیز از جمله فعالیت هایی هستند که در حوزه مارکتینگ انجام می گیرند. اینکه نقاط قوت و ضعف کسب و کار شما چه چیزهایی هستند در آنالیز کسب و کارتان مشخص می گردد که ما در رُتا به جهت افزایش سطح کیفیت کسب و کارهای ایرانی و مسئولیت اجتماعی خود، این خدمت را بصورت رایگان ارائه می کنیم. همچنین برخی حوزه های مارکتینگ که ما در آن ها فعال هستیم در ادامه ذکر شده است:
کارهایی که ما در حوزه مارکتینگ بلدیم...!
بازاریابی آفلاین
بازاریابی آفلاین کسب و کار مانند: بازاریابی از طریق کتاب، بیلبورد، ایمیل، ویزیتوری، تراکت، بروشور،
دیجیتال مارکتینگ
بازاریابی در شبکه های اجتماعی، بستر وب، ویدئو مارکتینگ، گوگل ادز، تبلیغات کلیکی
بازاریابی ارتباطی
بازاریابی مبتنی بر مدیریت روابط با مشتری که به منظور وفادارسازی و رابطه بلند مدت مشتری انجام می شود
برند مارکتینگ
فرآیند ایجاد ارتباط بین مشتری و برند. در این خدمت مشتری با کلیت برند ارتباط می گیرد نه محصول
اینفلوئنسر مارکتینگ
رُتا با ارتباطات گسترده ای که با اینفلوئنسرهای مختلف دارد، بهترین اینفلوئنسرهارا با قیمت مناسب در اختیار برند شما می گذارد
بازاریابی چریکی
نوعی از بازاریابی که با هزینه بسیار پایین و استفاده از اهرم خلاقیت سعی در ایجاد آگاهی بالا در ر ابطه با برند دارد
ایونت مارکتینگ
در این نوع مارکتینگ که برای بیزنس های B2B کاردبرد بیشتری دارد با دعوت و برگزاری ایونت، مشتریان را جذب می کند.
آنالیز رایگان کسب و کار شما
اگه میخوای تیم ما کسب و کارت رو به صورت رایگان برات آنالیز کنه فرم زیر رو پر کن
اطلاعات بیشتر در مورد مارکتینگ …
تفاوت مارکتینگ و تبلیغات
براساس تعریف انجمن بازاریابی آمریکا بعنوان یکی از مراجع اصلی مارکتینگ “مارکتینگ به فرآیندی می گویند که در آن نیازهای مشتری شناخته می شود و راه های برای برطرف کردن این نیازها پیشنهاد می گردد و تبلیغات به فعالیت هایی می گویند که در آن سعی می شود محصول و یا خدمت کسب و کار در کانال های پولی معرفی و ترویج گردد”.